Tips på bra ljudböcker

Här hittar du våra bästa tips på bra ljudböcker att lyssna på (i olika kategorier). Alla appar vi länkar till låter dig lyssna helt gratis i 14 dagar så du kan testa om du gillar appen.Bra ljudböcker i olika kategorier:Det är något som inte stämmer
Författare & uppläsare: Martina Haag
Speltid: 4 timmar och 26 minuter

Det är något som inte stämmer

Den här boken blev väldigt omtalad när den kom ut i slutet av 2015, mycket på grund av att den sades vara baserad på händelser ur författaren Martina Haags Martina Haags egna liv.

Det är något som inte stämmer handlar om ett äktenskap i förfall. Huvudpersonen Petra märker att hennes man Anders inte är som vanligt. Han är kort i tonen och otrevlig mot henne. Han vill inte ha henne nära sig och han ryggar bort när hon försöker krama honom. När han för första gången på länge på riktigt håller om henne igen berättar han att allt är för sent. Att det inte är någon idé att ens försöka. Boken handlar om när ens allra bästa vän sviker dig och när marken faller under dig. Men hur du till slut reser dig och överlever.

Den här boken är ett bra tips för dig som gillar tyngre romaner om mänskliga relationer med verklighetsförankring. Det är verkligen ingen rolig bok att läsa så om du letar något lättsmällt bör du välja något annat. Men det är ändå en bok som inspirerar och får dig att känna att det går att överleva även när det ser som svårast ut.

Författaren Martina Haag är också uppläsaren för denna ljudbok. Speltid: 4 timmar och 26 minuter.